Transport vacatures

De leukste banen in transport vind je hier! Wil je werken als vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, koerier of pakketbezorger, zoek dan in onze vacatures naar een baan die je op het lijf geschreven is.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante functies, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste job. Wellicht vind je het prettig om zelfstandig te werken en pakketten en post te bezorgen. Zowel binnen Nederland als in het buitenland. Of vind je het juist prettig om contact te hebben met mensen en wil je werken in personenvervoer of samen met collega’s het sorteren en plannen van de transporten regelen. De functies in deze sector zijn divers. Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste plek te vinden door je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
 
Voor een job in transport heb je in de meeste gevallen een groot rijbewijs C en/of CE nodig. Je dient geen negen-tot-vijfmentaliteit te hebben, zeker niet als je internationaal de baan op wilt. Je bent correct en representatief, want je bent het gezicht van de organisatie wanneer je de lading aflost bij een klant of mensen vervoerd in jouw stadsbus.
 
Op de site transport.twiglers.nl zijn alle beroepen verzameld die aansluiten op jouw persoonlijkheid, opleiding en/of cursussen. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.