De Mandemakers Groep DMG

De Mandemakers Groep DMG

Werken bij De Mandemakers Groep DMG

Wanneer jij bij DMG komt werken word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf. Je werkt voor een financieel gezond en toonaangevend bedrijf dat de grootste werkgever op het gebied van keukens, meubelen en sanitair in Nederland is. Ruim 5.000 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste voor onze klanten en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie. DMG blijft continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor de medewerkers liggen.
 

Cultuur van DMG
De cultuur van DMG is gebaseerd op de normen en waarden van oprichter Ben Mandemakers. Ruim 35 jaar geleden heeft Ben Mandemakers de fundamenten van het bedrijf gelegd en heeft hij het bedrijf laten groeien door altijd de klant centraal te stellen, hard te werken en waar nodig een stapje extra te zetten. Deze kenmerken zie je nog steeds terug bij de medewerkers van DMG.

 • Doorgroeimogelijkheden
  Ondanks de groei die onze organisatie heeft doorgemaakt ben je zeker geen nummer. Doordat we werken in verschillende disciplines heb je een eigen werkomgeving in het grotere geheel en heb je te maken met korte communicatie lijnen en een persoonlijke benadering. Anderzijds biedt de grootte van DMG je mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie wanneer je daar aan toe bent of wanneer je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen een andere discipline.
 • Cultuurpijlers
  Bij DMG houden we van open en directe communicatie en verwachten we van onze medewerkers een ondernemersmentaliteit. Hieronder verstaan we een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, de drive om altijd de beste prestaties te leveren en betrokkenheid bij jouw afdeling en onze organisatie. Je werkt in een commerciële organisatie waar veel gewerkt wordt met te behalen doelstellingen.
 • Klant centraal
  In alle functies staat de klant centraal, of dit nu gaat om de (potentiële) klanten in onze winkels of je eigen collega’s als je een back-office functie hebt, bij DMG is een klantgerichte instelling een must om succesvol te zijn.
 •  Afspraak = afspraak
  Van onze medewerkers verwachten we een hoge mate van discipline: afspraak is afspraak en je doet wat je belooft.
 • Oplossingsgericht
  Als je bij ons komt werken is een positieve instelling een must! Onze medewerkers gaan altijd op zoek naar een oplossing en bedenken daarbij altijd hoe iets wél kan.
 • Omzet vandaag
  Een commerciële Retail organisatie is erg dynamisch: ontwikkelingen gaan snel en we lopen graag een stapje voor op de ontwikkelingen in de markt. Iedere medewerker is dan ook gewend om snel te schakelen en streeft daarbij naar het beste resultaat, liever vandaag dan morgen.
 • Omzetplicht
 • Resultaat is belangrijk in een commercieel bedrijf. Vooral van onze verkopers verwachten we dat ze hun inspanningen ook kunnen omzetten in concrete resultaten: omzet in dit geval. Ook bij andere functies wordt er resultaatgericht gewerkt en wordt er niet alleen gekeken naar inzet maar ook naar de uitkomst.
 • Het kan altijd beter
  Bij DMG werken gedreven medewerkers die gaan voor het hoogst haalbare resultaat en niet zomaar tevreden zijn. We verwachten van onze medewerkers dat zij continu het beste uit de functie, maar vooral ook uit zichzelf willen halen om zo optimale prestaties neer te zetten.
 • Plezier in je werk
  Vanzelfsprekend moet hard werken ook gepaard gaan met waardering en plezier in je werk. De sfeer is informeel en collegiaal te noemen. Je doet je werk mét en voor elkaar. Regelmatig wordt er ook op informele momenten contact met elkaar gezocht, zoals een vrijdagmiddagborrel in het café op het hoofdkantoor, het vieren van een jubileum, de grote DMG feesten, of een teamuitje met de vestigingen. 

 

 

 

avatar

Meer informatie over werken bij De Mandemakers Groep DMG?

Neem contact op met de HR afdeling van De Mandemakers Groep DMG ()

Ontvang nieuwe vacatures van De Mandemakers Groep DMG per e-mail